פולו קון מול דה ג'פה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 387 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם בצל, עגבנייה, רסק עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקינמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיתולי קינמון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 65%. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון זקאטקאס עם עוף (פולובן שומה ורדה זקאטקנו), ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (שומה דה ג' נגיבר קון פצ'וגאס דה פולו), ו חפרפרת פיפיאן ורדה (שומה ירוקה של זרעי דלעת).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את נתחי העוף עם 1 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים במהירות את העוף, בקבוצות במידת הצורך, ומעבירים אותו לצלחת. מתפיחים את התבנית עם 1/4 כוס ציר העוף, לאחר שפונד מתפוגג, מעבירים את הנוזל לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
תן למחבת שטיפה מהירה ומגבת יבשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחזירים את התבנית על אש בינונית-גבוהה וכשהמחבת חמה מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית (אך לא מעשנים) מוסיפים את הבצל, ו -2 קורט מלח, מקפיצים עד שהם כמעט שקופים, בערך 5 עד 7 דקות, מערבבים פנימה את השום ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את התבלינים היבשים לתערובת הבצל / שום ומקפיצים במשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את יתרת 1 3/4 כוסות ציר העוף (כולל ציר מהתפרקות), ומביאים לרתיחה כמעט אך לא מבעבעים. מנמיכים את האש לרתיחה, ומקציפים פנימה את חמאת השקדים, רסק העגבניות, רוטב הסרירצ ' ה, המלח לפי הטעם והדבש.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
חמאת שקדים
1 כף גדושה פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מקציפים את הרוטב עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים חתיכות שוקולד וממשיכים לטאטא עד להמסה. מבשלים בעדינות את הרוטב למשך 5 דקות על הכיריים, מורידים את התבנית מהאש וטובלים את העוף ברוטב שומה. מכסים את המחבת ומכניסים לתנור במשך 10 דקות. מנמיכים את חום התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
הסר את המכסה מהמחבת ואופים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
בזמן שהשומה אופה, כף את רוטב השומה על העוף אם העוף נחשף מעת לעת, או תן ערבוב עדין מדי פעם אם אתה רואה עור נוצר. אם נראה שרוטב השומה מצטמצם יותר מדי (אם הוא נראה דביק מדי), הוסף נתז של ציר עוף כדי לדלל אותו. מוציאים את התבנית מהתנור, מוציאים את העוף מהתבנית לכלי מכוסה כדי להתחמם. הרוטב צריך להיות סמיך; אם הוא לא סמיך ברוטב, צמצמו אותו לכמה דקות על הכיריים. אם הרוטב סמיך מדי אז דק אותו עם התזה של ציר עוף. טועמים ומוסיפים עוד מלח כשר אם תרצו. מערבבים פנימה את רוב הכוסברה (שומרים כמה צביטות לקישוט), ואז מוסיפים את העוף חזרה לרוטב. כף את חפרפרת העוף לכלי הגשה ומעליה את העגבנייה חתוכה לקוביות והכוסברה שנותרה. ליווי טוב כולל אורז בסגנון ספרדי, תפוחי אדמה קלויים, שעועית שחורה בסגנון מקסיקני מבושל, דלעת קלויה או דלעת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
1 ט אבקת פלפל לבן
(טרידר ג'ו'ס)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(טעם מקורי)
סכין קילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
- אני מעדיף עצם-ב אבל יכול להשתמש ללא עצמות, עצם ב יגרום ללחות, עוף טעים יותר, אם בגודל בינוני אז לפצל ולחתוך שד (עם או בלי עצם-ב) לתוך 3, לחזה עוף גדול ואז לחתוך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון
2
- רוטב סריראצ 'ה הוא רוטב חריף מווייטנאם עם תרנגול על התווית, או שאתה יכול להחליף בפלפל הבנרו טחון טרי או ברוטב חם באיכות טובה לפי הטעם, (אם אינך משתמש בסריראצ' ה וודא שאתה משתמש בחום חלופי בזהירות, למשל 1 כפית הבנרו טרי הוא הרבה יותר חם מחלק שווה סריראצ 'ה) אך סריראצ' ה עובד הכי טוב במתכון זה. זה זמין כעת ברוב חנויות המכולת.