פונטינה אפויה
פונטינה אפויה לוקחת בערך 21 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו בגט פריך, פלפל, גבינת פונטינה ואל ד ' אוסטה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1555 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פונטינה אפויה, פונטינה אפויה, ו פונטינה אפויה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את הפטם והניחו את מתלה התנור 5 אינץ ' מהאש.
מחלקים את קוביות הפונטינה באופן שווה בתבנית ברזל יצוק בגודל 12 אינץ'.
מערבבים את השום, הטימין והרוזמרין ומפזרים אותו על הגבינה ושמן הזית.
מפזרים את המלח והפלפל ומניחים את התבנית מתחת לצלייה למשך 6 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת ומתחילה להשחים.
מגישים את הפונטינה האפויה בסגנון משפחתי-היישר מהתנור בתבנית הברזל היצוק עם נתחי לחם פריכים לכולם לטבול.