פוסין קלוי עם שישה עשר תבלינים עם מנגו מקורמל-רוטב שום עם בננות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פוסין קלויים עם שישה עשר תבלינים עם רוטב מנגו-שום קרמל עם בננות מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך כוסברה טחון, שמן זית, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: טוסטונים (Plantains ירוק פעמיים מטוגן) עם רוטב יוגורט כוסברה-שום, דבש שום חמאה שרימפס בחלב קוקוס עם בננות מטוגנות, ו בשר חזיר צלוי עם בננות מטוגנות.
הוראות
1
עבור העוף: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את התבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מברשת כל poussin עם שמן לשפשף את תערובת התבלינים על כל הציפור. במחבת טחון גדולה וחמה צורבים את כל צידי הפוסין, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פוסין
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את הציפורים על מתלה מעל תבנית אפייה וצולים את הציפורים במשך 25 עד 30 דקות, עד שרק בישל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
1
מניחים מלאי בסיר בינוני מעל חום גבוה ולהפחית 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
4
מוסיפים את המנגו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו
5
מוסיפים את המניה המופחתת ואת הסוכר החום ומבשלים לאט על אש בינונית עד המנגו הוא רך מאוד, ומתפרק, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מנגו
מלאי
6
מניחים את התערובת, בקבוצות, בבלנדר תערובת עד חלקה. מסננים את התערובת לסיר נקי, מקציפים את השום הקלוי ומבשלים 10 to15 דקות עד מופחת מעט מעובה. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום קלוי
עלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
מקציף
1
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק ל 365 מעלות F. מטגנים את plantains בקבוצות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר אותם עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה עם מלח לפי הטעם.