פורל חריף עם סלט גינה פשוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל חריף עם סלט גן פשוט. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 1 . אם יש לכם לימון, יוגורט יווני, טרוטת קשת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פורל בגריל עם זוקי גינה ועשב Aïoli, פורל פשוט-פורל אפוי עשב וחזרת, ו סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. פורסים חצי הלימון ודוחפים את הפרוסות, עם הענפים של שמיר, לתוך חלל הטרוטה.
להניח את הדגים על תבנית אפייה משומנת ולעשות 4 חתכים אלכסוניים בצד אחד על 4 ס " מ ארוך.
טפטוף 1 כף שמן זית על הדגים, מתבלים בנדיבות ואופים במשך 15 דקות.
שים את הקומקום לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים את השמיר הקצוץ ליוגורט עם לסחוט לימון וכמה מלח ופלפל, ומניחים בצד.
מפזרים מלח על הצד החתוך של שן שום ולשפשף אותו על החלק הפנימי של קערה קטנה זו היא דרך טובה לקבל טעם שום לתוך מזון בלי שזה יהיה חזק מדי. רוקן את המים הרותחים מהקומקום לסיר קטן, מביא לרתיחה ומבשל את שעועית רץ במשך 3-4 דקות עד מבושל אבל עדיין פריך מעט.
מסננים את השעועית וזורקים אותם לקערה עם הצנון והשמן שנותר.
מגישים את הדג עם שעועית חמה ורוטב יוגורט. חתוך את הלימון הנותר לטריז כדי לסחוט את הטרוטה והסלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פורל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.