פורל לימון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פילה טרוטה קשת, לימון, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו פורל ברוטב לימון, פורל לימון חריף, ו לימון פורל Almondine (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, פלפל לימון, מלח, טימין, קאיין וחצי גרידת לימון.
מערבבים את מיץ הלימון ואת גרידת הלימון שנותרה בצלחת רדודה ומשרים פילה דגים במשך כ 1 דקה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. טובלים את פילה הטרוטה בתערובת הקמח כך ששני הצדדים מצופים. לנער את פילה עודף ומקום בשמן החם. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד חום זהוב ודגים ניתן flaked עם מזלג. זרוק את שאריות מיץ הלימון.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר בקצרה לפני ההגשה.
מקשטים כל מנה עם חתיכת לימון.