קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות תפוחי אדמה

פחזניות תפוחי אדמה
פחזניות תפוחי אדמה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות תפוחי אדמה, פחזניות תפוחי אדמה חזיר, ו פחזניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני ומכסים במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ -20 דקות; מסננים. מעבירים את תפוחי האדמה דרך רייקר לקערה גדולה או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שלב את החלב, החמאה, 1/2 כפית המלח ו 1/4 כוס המים בסיר בינוני והביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד להטמעה. מחזירים את הסיר לתנור ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מגיעה יחד ומתרחקת מן הצד של המחבת, בערך 1 דקה. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מעט מבריקה, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את התערובת למערבל לעמוד והיכו עם קובץ ההנעה במהירות בינונית-גבוהה, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מוסיפים מחצית מהפירה והביצה כולה ומקציפים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מוסיפים את שאר תפוחי האדמה ואת החלמונים ומקציפים עד לקבלת קרם וחלק, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מעבירים את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. הניחו פיסת נייר קלף גדולה על קרש חיתוך. צינור כ -24 תלוליות (1 עד 1 1/2 אינץ ' כל אחת) מתערובת תפוחי האדמה על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
קרש חיתוךקרש חיתוך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
חותכים את הקלף בין התלוליות בעזרת סכין קילוף כך שכל נשיפה יושבת על פיסת נייר משלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מחממים 2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר גדול עד שמדחום מטגן עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, הופכים בזהירות כל נשיפה לשמן ומשאירים אותו על הקלף. הקלף ייפול כשהפחזניות מתבשלות; הסר בעזרת מלקחיים. מטגנים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
צילום: דוד מלוש