פחזניות תפוחי אדמה
פחזניות תפוחי אדמה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות תפוחי אדמה, פחזניות תפוחי אדמה חזיר, ו פחזניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני ומכסים במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ -20 דקות; מסננים. מעבירים את תפוחי האדמה דרך רייקר לקערה גדולה או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב את החלב, החמאה, 1/2 כפית המלח ו 1/4 כוס המים בסיר בינוני והביא לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד להטמעה. מחזירים את הסיר לתנור ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מגיעה יחד ומתרחקת מן הצד של המחבת, בערך 1 דקה. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מעט מבריקה, כ -4 דקות נוספות.
מעבירים את התערובת למערבל לעמוד והיכו עם קובץ ההנעה במהירות בינונית-גבוהה, בערך 1 דקה.
מוסיפים מחצית מהפירה והביצה כולה ומקציפים עד להטמעה.
מוסיפים את שאר תפוחי האדמה ואת החלמונים ומקציפים עד לקבלת קרם וחלק, בערך 1 דקה נוספת.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. הניחו פיסת נייר קלף גדולה על קרש חיתוך. צינור כ -24 תלוליות (1 עד 1 1/2 אינץ ' כל אחת) מתערובת תפוחי האדמה על הקלף.
חותכים את הקלף בין התלוליות בעזרת סכין קילוף כך שכל נשיפה יושבת על פיסת נייר משלה.
מחממים 2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר גדול עד שמדחום מטגן עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, הופכים בזהירות כל נשיפה לשמן ומשאירים אותו על הקלף. הקלף ייפול כשהפחזניות מתבשלות; הסר בעזרת מלקחיים. מטגנים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך, 6 עד 8 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר; מתבלים במלח.