פטה פורל מעושן
פטה פורל מעושן עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 534 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פילה פורל, חזרת, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן Pâté, פורל מעושן " Pâté", ו פטה פורל מעושן.
הוראות
הסר את העור מן הדגים ולהשליך. להתפורר או פתית את הדגים לתוך קערה באמצעות שני מזלגות (אחד בכל יד מתרחק אחד מהשני בקערה) או את הידיים אם אתה מעדיף. אם החלק העליון של הפילה שלך יש קרום קשה מתהליך העישון, אתה יכול לבחור את החלקים הגדולים, קשה אם אתה מעדיף. אני אוהב לעזוב ברוב, כפי שיש להם טעם מעושן, אבל אני מנסה לוודא לשבור אותם.
מוסיפים גבינת קוטג ' ו frache קרם ומערבבים היטב עם כף. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף מנה נוספת של גבינת קוטג'. אני אוהב עקביות חלקה כל כך באמצעות החלק האחורי של הכף, אני "להחליק" כמה גבינת קוטג ' על הצד של הקערה.
מפזרים קמצוץ של מלח (אם הדג שלך הוא לא מלוח במיוחד), כמה טחנות של פלפל ואת חזרת ומערבבים היטב.
מוסיפים את העירית, שומרים קמצוץ לקישוט.
לשים לתוך קערת הגשה ומפזרים את שאר עירית על גבי. אם לא מגישים מיד, לקרר, אבל להוציא אותו על 1/2 שעה לפני ההגשה, כך שהוא יכול לבוא לטמפרטורת החדר אשר יגרום התפשטות קלה יותר.
מגישים עם פרוסות דקות של בגט או קרקרים טוסט פריך.