קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות22
ציון בריאות1
מגזין

פטה-פיצה עוף ברביקיו

פטה-פיצה עוף ברביקיו
פיצת עוף פטה-ברביקיו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 22 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, אוסקר מאייר גילוף לוח להבה רצועות חזה עוף בגריל, גבינת פטה אתנוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו עוף ברביקיו ופיצה פטה, פיצה עוף ברביקיו עם פטה, ו פיצת פטה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים פיצה קרום על תבנית אפייה; מפזרים 1/2 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
לזרוק עוף עם רוטב ברביקיו; כפית על קרום. למעלה עם פטה, בצל ומוצרלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
4
אופים 10 עד 12 דקות. או עד מוצרלה נמס קרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.