פטריות צלויות עם דלעת-Chipotle Polentan נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך דבש, מחית דלעת, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת קלויה צ'יפוטלה, קסדיות פטריות וקייל עם בשר דלעת צ' יפוטלה וסלסה כרוב, פולנטה שמנת עם פטריות קלויות, ו קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. זורקים את הפטריות עם שמן זית כתית, שום, מרווה, מלח ופלפל, וצולים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, לחמם את מחית הדלעת בסיר קטן על אש בינונית עם ציר עוף קטן כדי לדלל אותו. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים את שאר המלאי לרתיחה בסיר ולטפטף בצ ' יפוטלה באדובו, הרוטב והפולנטה. המשיכו לטאטא את הפולנטה עד שהיא מתרחקת מצדי הסיר, ואז מערבבים את החמאה והדבש.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
1 כף גדושה פלפל לבן
דלעת משומר
פולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים את הדלעת ואת פולנטה ומגישים בקערות רדודות. למעלה עם פטריות קלויות ומקשטים עם pepitas ועירית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
זרעי דלעת
פולנטה
(טעם מקורי)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)