קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים

פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים
פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 22 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, אגוזי לוז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים, נבטי בריסל קלויים מייפל עם אגוזי לוז קלויים, ו פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וקייל עם פטריות צלויות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים 1 כף חמאה, אשר, באופן אידיאלי, להמיס במהירות ולהפוך צבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים אותם במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
5
מוסיפים פטריות, עוד 1 כף חמאה ומתבלים במעט יותר מלח. מבשלים כ -4 דקות עד שהפטריות מתחילות להזהיב ומשחררות מעט מהמים שלהן. כדי למנוע להבה אפשרית, הרחק את המחבת מהתנור והוסף בזהירות את הוורמוט. מחזירים את התבנית לכיריים ומניחים לבשל 2 עד 3 דקות להפחתת הוורמוט.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ורמוטורמוט
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
6
בעוד פטריות בישול להמיס הנותרים 1 כף חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את אגוזי הלוז ונותנים להם" להתבשל " בחמאה על אש נמוכה עד שהם משחימים בהירים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
חמאהחמאה
8
לאחר שהורמוט הצטמצם ונספג על ידי הפטריות מפזרים פנימה את הפפריקה (השתמשו במסננת רשת לפיזור אחיד של הפפריקה על כל הפטריות).
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ורמוטורמוט
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
9
מוסיפים את מיץ הלימון ואגוזי הלוז ומערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אגוזי לוזאגוזי לוז
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 2 דקות.
11
מעל כל פרוסת לחם צרפתי קלוי עם כ -2 כפות מתערובת הפטריות, מניחים על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
פטריותפטריות