פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים
פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 22 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. לכו לחנות ואספו מלח כשר, מיץ לימון, אגוזי לוז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: פטריות קלויות עם אגוזי לוז קלויים, נבטי בריסל קלויים מייפל עם אגוזי לוז קלויים, ו פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וקייל עם פטריות צלויות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1 כף חמאה, אשר, באופן אידיאלי, להמיס במהירות ולהפוך צבע חום בהיר.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים אותם במהירות.
מוסיפים פטריות, עוד 1 כף חמאה ומתבלים במעט יותר מלח. מבשלים כ -4 דקות עד שהפטריות מתחילות להזהיב ומשחררות מעט מהמים שלהן. כדי למנוע להבה אפשרית, הרחק את המחבת מהתנור והוסף בזהירות את הוורמוט. מחזירים את התבנית לכיריים ומניחים לבשל 2 עד 3 דקות להפחתת הוורמוט.
בעוד פטריות בישול להמיס הנותרים 1 כף חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים את אגוזי הלוז ונותנים להם" להתבשל " בחמאה על אש נמוכה עד שהם משחימים בהירים, כ -4 דקות.
לאחר שהורמוט הצטמצם ונספג על ידי הפטריות מפזרים פנימה את הפפריקה (השתמשו במסננת רשת לפיזור אחיד של הפפריקה על כל הפטריות).
מוסיפים את מיץ הלימון ואגוזי הלוז ומערבבים אותו.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 2 דקות.
מעל כל פרוסת לחם צרפתי קלוי עם כ -2 כפות מתערובת הפטריות, מניחים על מגש ומגישים.