פיאסטה בריסקט
המתכון Fiesta בריסקט יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-5 שעות ו-35 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 839 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. לך לחנות ותאסוף את גואחילו צ'יילס, חומץ סיידר, אולספייס טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, מטבל פיאסטה, ו מטבל פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל צ ' ילי במחבת מעל חום גבוה 5 דקות או עד ריחני, פונה לעתים קרובות.
הסר גבעולים וזרעים מצ ' יילס.
מניחים צ ' ילי בקערה גדולה; להוסיף 4 כוסות מים רותחים, ולתת לעמוד 20 דקות.
תהליך צ ' ילי, חומץ, הבא 8 מרכיבים, ו 3/4 כפית. מלח בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מפזרים פלפל הנותרים 2 1/4 כפית. מלח על חזה בקר.
מניחים בריסקט בשקית מקפיא פלסטיק גדולה במיוחד zip-top או צלחת רדודה גדולה.
יוצקים תערובת צ 'ילה מעל בריסקט; לשפשף בריסקט עם תערובת צ' ילה. לאטום או לכסות, ולהירגע 2-24 שעות.
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות. הכן גריל גז על ידי הסרת באח בישול מ 1 צד של גריל. סגור מכסה גריל, ואת הצד הקל של גריל ללא בישול באח, משאיר בצד השני unlit. מחממים גריל לחום 250 עד 300 (נמוך).
מורחים 4 כוסות ספוג שבבי עץ סחוט על גיליון גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה. מכסים עם גיליון אחר של רדיד כבד, לקפל קצוות לאטום. לתקוע כמה חורים בחלק העליון של הנרתיק עם מזלג.
מניחים נרתיק ישירות בצד המואר של הגריל. כיסוי עם באח בישול.
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מקום בריסקט, צד שמן למעלה, במחבת קלייה חד פעמית 12-x 10 אינץ'.
מניחים מחבת בצד unlit של גריל; מכסים עם מכסה גריל.
גריל בריסקט, שמירה על טמפרטורה פנימית של גריל בין 225 ו 250, במשך 1 1/2 שעות. בזהירות לקרוע נרתיק לסכל פתוח עם מלקחיים, ולהוסיף 4 כוסות שנותרו ספוג שבבי עץ סחוט לכיס.
מכסים במכסה גריל, וגריל, שמירה על טמפרטורה פנימית של גריל בין 225 ו 250, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בריסקט רושם 165 (כ 1/2 שעות).
מניחים בריסקט על גיליון גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה, ויוצקים 1/2 כוס טפטוף על בריסקט; לעטוף עם לסכל, איטום הקצוות.
חזור בריסקט לצד unlit של גריל, וגריל, מכוסה מכסה גריל, עד רושמת מדחום בשר 195 (כ 2 שעות).
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות דקות. לסחוט מיץ מ לימונים מעל חזה בקר לפני ההגשה.
הערה: guajillo chiles and Mexican oregano ניתן למצוא על מעבר התבלינים של חנויות מכולת מיוחדות או בשווקים מקסיקניים.
* אורגנו יבש ניתן להחליף אורגנו מקסיקני.
תנור קלוי פיאסטה בריסקט: להכין מתכון לפי הוראות דרך תנור שלב מחממים ל 35
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. עטיפת חזה בריסקט עם רדיד אלומיניום כבד, ומניחים במחבת ג ' לי רול.
אופים 3 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 195 ו בריסקט הוא מאוד רך.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות דקות. הכנה: 30 דקות., קוק: 5 דקות., לעמוד: 30 דקות., צמרמורת: 2 hr.,