קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות67
מגזין

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד
פילה של סגנון פונטה וקיו הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1217 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם פטרוזיליה, פטריות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, ו פילה סול ברוטב שמן.

הוראות

1
חותכים כל פילה דגים ל 4 חתיכות לאורך ולהניח בצד. יש לשטוף ולייבש את הפטריות ולקצוץ בצפיפות. מעל חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה, להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מוסיפים את הפטריות, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל, מערבבים כל הזמן עד שהפטריות רכות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.מחממים התנור ל 177°
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוסיפים את העגבניות (ועד 1/2 כוס מיץ שלהם אם באמצעות עגבניות משומר) לתערובת זו. מערבבים ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. התערובת עשויה לדרוש קצת מים, יין נוסף או מיץ עגבניות כדי לשמור אותו עבה אבל לא יבש; להוסיף את מה שאתה צריך כדי להתאים את הטעם שלך. לאחר 10 דקות, מערבבים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום.השתמש בכף הנותרים של חמאה כדי לשמן מחבת עמיד מספיק גדול עבור פילה דגים קטנים 16. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הפילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים עם תפוחי אדמה בחמאה או אורז לבן מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו