פילה בקר ממולא של ג'נרוז
בשר בקר ממולא של ג'נרוז הוא קטוגני תוספת. מתכון זה מכין 16 מנות עם 474 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, בשר בקר, מרק עוף, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו פילה בקר ממולא, פילה בקר ממולא, ו פילה בקר ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
הסר למגבות נייר לניקוז; להתחמם.
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את קוביות המלית, המרק, המלח, מלח השום והפלפל.
מחממים תנור ל 425*. הפוך חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתח בשר כך שהוא שוכב שטוח. תלולית מלית מעל המרכז. להעלות את הצדדים של פילה; לקשור ב 2-ב. אינטרוולים עם מחרוזת מטבח.
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה. מסדרים בייקון מעל.
אופים, לא מכוסים, 50-80 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 ל'). מכסים באופן רופף בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי.
מוציאים בשר לפלטת הגשה. מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.