פילה בקר עם סלק וחזרת
פילה בקר עם סלק & חזרת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גלגלית סוכר, צ'רביל ועירית, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת, צלוי צלעות בקר עם סלק וחזרת, ו רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
מחממים 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים במהירות מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
להעביר צלחת רדוד ovenproof ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. (Dont לשטוף את המחבת; אתה יכול להשתמש בו שוב.) צלוי במשך 35-45 דקות, תלוי כמה טוב אתה אוהב את הבשר שלך מבושל ואת עובי המפרק. השאר לקרר.
בינתיים, לקלף את שאלוט, עוזב את השורשים שלמים, וחותכים באורך וחצי.
מחממים עוד 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את השאלוט ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, מסתובבים עד מתרככים.
מפזרים את הסוכר גלגלית ומבשלים עוד כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום קצה לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את החומץ ואת הנותרים 3 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומשאירים להתקרר.
חום שמן צמחי, על 2.5 ס " מ עמוק, במחבת רחבה או ווק. דק לחתוך את הסלק ולפרוס את הפרוסות על מגש מרופד בנייר מטבח. ללטף אותם יבש עם נייר מטבח יותר. בדוק את השמן חם מספיק על ידי הפלה בזהירות פרוסת סלק אם זה מיד עולה על פני השטח מכוסה בועות, השמן מוכן. מטגנים את פרוסות הסלק בקבוצות במשך 2-3 דקות עד שהם מסולסלים ופריכים.
מסננים היטב על צלחת גדולה מרופדת בנייר מטבח ולהשאיר להתקרר.
כדי להפוך את ההלבשה, לערבב את כל החומרים בקערה קטנה העונה לפי הטעם.
חותכים את הבשר הקר לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה מאוד, לא סוטה.
שים את עלי הסלט בקערה עם שאלוט, לזרוק היטב להפיץ על מגש גדול. סדר את פרוסות הבשר על גבי העלים, כפית קצת רוטב על כל פרוסה כמו שאתה הולך. מפזרים את הסלק טוגנים על המנה ומגישים עם תפוחי אדמה חדשים מטוגנים בתנור (ראה להלן).