קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה הליבוט מטוגן בקוקוס ו Lemongrass עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר Chutney. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 421 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת תבלינים טנדורי, גבעול עשב לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, הליבוט בגריל ברוטב עגבניות לימון, ו עשב לימון ועגבניה דובדבן הליבוט En Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
חציל חציל ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר בכל רחבי וחציל מתחיל להתמוטט, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים חצילים בקערה גדולה; מגניב 10 דקות. לקלף את העור; מניחים בשר חצילים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה. לחץ על חצילים כדי לשחרר מיצים; תן לנקז 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר חצילים לקערה בינונית; להוסיף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים תערובת תבלין טנדורי ושמן צמחי בקערה קטנה; מוסיפים חצילים ומחית עם מזלג מחית גס. העונה מעושן חצילים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: חציל מעושן יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שמן זית, כוסברה טרייה קצוצה, וג ' ינג 'ר טרי מגורד בקערה קטנה; צ' אטני העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Chutney יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
להביא חלב קוקוס לא ממותק, מיץ צדפות, ו lemongrass להתבשל במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כפית של חצילים מעושנים למרכז של כל אחד 4 קערות רדודות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר פילה הליבוט לקערות; מקום על גבי חצילים. כף של צ 'אטני עגבניות-ג' ינג ' ר לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מקשטים עם צנונים, נבטים, microgreens, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1
חלב קוקוס לא ממותק ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית. ניתן למצוא נבטים למונגראס ודייקון צנון בחלק מהסופרמרקטים ובשווקים האסיאתיים. Microgreens נמכרים בכמה סופרמרקטים, שווקי החקלאים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
נבטיםנבטים
אליקסיר גאליקסיר ג
צנון דייקוןצנון דייקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.