פילה חזיר ברוטב פטריות
בשר חזיר פילה עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם בשר חזיר פילה, פטרוזיליה שטוחה, מרק עוף דל נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. נסו בשר חזיר פילה עם רוטב פטריות Marsala, בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, ו בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת קלייה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 42
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת שחוממה מראש, ומערבלים למעיל.
מוסיפים חזיר למחבת. צלוי ב 425 במשך 20 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 145, מפנה לאחר 10 דקות.
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים פטריות; לטחון 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ, ומביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ומרק; להביא לרתיחה. מבשלים עד נוזל מצטמצם 1/3 כוס (כ 7 דקות).
הסר מהחום, ומערבבים frache crme וחרדל.
חותכים חזיר לרוחב לפרוסות.
מניחים 3 אונקיות חזיר על כל אחד 4 צלחות, ומעל כל מנה עם כ 2 1/2 כפות רוטב.