פילה מיניון עם רוזמרין ורוטב פטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים פילה מיניון, מלח כשר ופלפל, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פילה מיניון עם קרם חזרת על ביסקוויטים רוזמרין, פילה מיניון עם רוטב פטריות, ו פילה מיניון עם פטריות Truffled Ragoût (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
סטייק: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסטייקים וחומים מכל הצדדים, כ 4 דקות.
העברת גיליון אפייה מוכן ואופים במשך 10 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות על קרש חיתוך.
רוטב: באותה מחבת המשמשת לסטייק, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שאלוט הם רכים, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד רוב הנוזל התאדה, על 2 דקות. מוסיפים את מרק הבשר והרוזמרין.
להקציף בקמח עד חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ולבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמחצית מהנוזל התאדה והרוטב התעבה מעט, כ -10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את החמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את התבואה, פורסים את הסטייק לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש.
יוצקים את הרוטב לתוך קערת הגשה ומגישים לצד הבשר.