פיסטוק קרם ברולה עם אוכמניות ורימון
מתכון פיסטוק קרם ברולה עם אוכמניות ורימון מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 104 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, ממרח פיסטוק, זרעי רימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קרם ברולה פיסטוק, קרם ברולה רימונים, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
לטאטא יחד את קרם וממרח פיסטוק בסיר גדול, ולאחר מכן לגרד ולהוסיף את שעועית וניל הפיסטוקים. תלול מעל חום בינוני-נמוך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מקציפים יחד 1 כוס הסוכר והחלמונים בקערה גדולה.
מוסיפים 1/2 כוס של קרם חם לחלמונים ולטפטף במהירות כדי למזג את תערובת הביצים.
מוסיפים את השמנת הנותרת, קצת בכל פעם, מקציפים כל הזמן. כאשר כל השמנת שולבה, מסננים את פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה.
מניחים 4 קרם ברולה ramekins לתוך תבנית אפייה 2 אינץ ' עמוק. באופן שווה לחלק את פודינג בין ramekins, מילוי לראש. בזהירות להוסיף את המים הרותחים למחבת עד שהוא בחצי הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים בנייר אלומיניום.
בזהירות (כדי שלא ייכנסו מים לחביצה) הכניסו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד להגדרת הפודינג, 25 עד 30 דקות.
הסר את ramekins מהאמבט מים להכניס למקרר.
שלב את האוכמניות, מנטה, זרעי רימון הנותרים 2 כפות סוכר בקערה בינונית, ולתת לשבת 10 דקות.
כאשר פודינג מקורר, מפזרים את צמרות עם סוכר brulee עם לפיד עד caramelizes הסוכר.
מקשטים בתערובת הבלקברי-רימון ומגישים מיד.