קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פיסטוק קרם ברולה עם אוכמניות ורימון

פיסטוק קרם ברולה עם אוכמניות ורימון
מתכון פיסטוק קרם ברולה עם אוכמניות ורימון מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 104 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, ממרח פיסטוק, זרעי רימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קרם ברולה פיסטוק, קרם ברולה רימונים, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
לטאטא יחד את קרם וממרח פיסטוק בסיר גדול, ולאחר מכן לגרד ולהוסיף את שעועית וניל הפיסטוקים. תלול מעל חום בינוני-נמוך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מקציףמקציף
4
מקציפים יחד 1 כוס הסוכר והחלמונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים 1/2 כוס של קרם חם לחלמונים ולטפטף במהירות כדי למזג את תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את השמנת הנותרת, קצת בכל פעם, מקציפים כל הזמן. כאשר כל השמנת שולבה, מסננים את פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מסננתמסננת
קערהקערה
7
מניחים 4 קרם ברולה ramekins לתוך תבנית אפייה 2 אינץ ' עמוק. באופן שווה לחלק את פודינג בין ramekins, מילוי לראש. בזהירות להוסיף את המים הרותחים למחבת עד שהוא בחצי הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בזהירות (כדי שלא ייכנסו מים לחביצה) הכניסו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד להגדרת הפודינג, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
הסר את ramekins מהאמבט מים להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
שלב את האוכמניות, מנטה, זרעי רימון הנותרים 2 כפות סוכר בקערה בינונית, ולתת לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
אוכמניותאוכמניות
סוכרסוכר
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
כאשר פודינג מקורר, מפזרים את צמרות עם סוכר brulee עם לפיד עד caramelizes הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
12
מקשטים בתערובת הבלקברי-רימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
אוכמניותאוכמניות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות אמיליה ברוט rosé קרמנט דה בורדו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.