קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל ואורגנו ריקוטה

פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל ואורגנו ריקוטה
פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל וריקוטה אורגנו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1924 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 96 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-340 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. צאו לחנות ואספו אורגנו, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 85%. נסו פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל ואורגנו ריקוטה, נקניק בגריל, פלפלים ובצל פסטה, ו נקניק בגריל עם פלפלים ובצל #צ'רקוקפסנומורגז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
צולים את הנקניקיה משני הצדדים עד להזהבה ומבושלת, כ -10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברישים בצל ופלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הבצל והפלפלים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפליםפלפלים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מוציאים את הנקניקיה מהגריל ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מוציאים את הבצלים, מפרידים לטבעות וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוציאים את הפלפלים ופורסים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
8
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מברישים בצק בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים 2 עד 3 דקות או עד להזהבה. הופכים וצולים על הגריל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מוציאים מהגריל ומניחים על משטח ישר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מחלקים את גבינת הפונטינה בין 4 סיבובי הפיצה. מחלקים את הנקניקיה, הבצל והפלפלים מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
גבינהגבינה
בצלבצל
12
מניחים את הפיצה על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 3 עד 4 דקות. לסיום בתנור, חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
13
מניחים את הפיצה על תבניות גיליון ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מערבבים יחד את הריקוטה, שמן הזית הבתולי והאורגנו בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוציאים את הפיצות מהתנור ומזלפים ויניגרט בזיליקום. מעליו בובות מתערובת גבינת הריקוטה ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ויניגרטויניגרט
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מערבבים את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. התאם תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול