פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 74 גרם חלבון ו-59 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש קישורי נקניק הודו פיקנטיים, מוצרלה מחלב מלא גס, חלב ורסק עגבניות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 80%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פיצה ביאנקה, פיצה ביאנקה ופיצה ביאנקה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב: בסיר קטן כבד ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך דקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי טריפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את אגוז המוסקט, עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
מקציפים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב וחלקה, 2 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
7
לפיצה: מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס. משמנים נייר אפייה כבד בגודל 16 על 10 אינץ' עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעזרת האצבעות מורחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה לצורת מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מטפטפים את הבצק בשמן זית. מורחים את הרוטב מעל ומפזרים בצורה אחידה ומשאירים גבול של 1 אינץ' מסביב לבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מפזרים מעל את המוצרלה. מסדרים מעל את הקציצות, כשהצד החתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מפזרים את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
12
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקייל בשכבה אחידה על גבי הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כרוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
15
אופים עד שהקייל פריך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
חותכים לריבועים ומגישים.
17
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, הבזיליקום, הפטרוזיליה, החלב, רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הביצים, השום והבצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
20
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
21
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, צמדי בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.