קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות

פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות
פיצה ביאנקה עם קייל וקציצות עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 74 גרם חלבון ו-59 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש קישורי נקניק הודו פיקנטיים, מוצרלה מחלב מלא גס, חלב ורסק עגבניות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 80%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פיצה ביאנקה, פיצה ביאנקה ופיצה ביאנקה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב: בסיר קטן כבד ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס3/4 כוס מוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
מוצרלה מחלב מלא מגוררת גסמוצרלה מחלב מלא מגוררת גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך דקה. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי טריפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את אגוז המוסקט, עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
מקציפים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב וחלקה, 2 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוציאים וזורקים את עלה הדפנה והשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
לפיצה: מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס. משמנים נייר אפייה כבד בגודל 16 על 10 אינץ' עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעזרת האצבעות מורחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה לצורת מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מטפטפים את הבצק בשמן זית. מורחים את הרוטב מעל ומפזרים בצורה אחידה ומשאירים גבול של 1 אינץ' מסביב לבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מפזרים מעל את המוצרלה. מסדרים מעל את הקציצות, כשהצד החתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
11
מפזרים את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
12
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את הקייל בשכבה אחידה על גבי הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
15
אופים עד שהקייל פריך, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
חותכים לריבועים ומגישים.
17
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, הבזיליקום, הפטרוזיליה, החלב, רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הביצים, השום והבצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
20
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
21
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
22
מזלפים שמן זית ואופים עד להשחמה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר הודו כהה טחוןבשר הודו כהה טחון0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1086 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף2ציפורןשום, טחוןשום, טחון0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2עלים בינונייםkale, ribs removed, coarsely choppedkale, ribs removed, coarsely chopped0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואExtra-virgin olive oil, for oiling the baking sheet and for drizzlingExtra-virgin olive oil, for oiling the baking sheet and for drizzling1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרו85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)coarsely grated whole-milk mozzarellacoarsely grated whole-milk mozzarella1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-279 דולר.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, צמדי בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.