פיצה ג'רזי עם שום קלוי ארוגולה
המתכון פיצה ג'רזי עם שום קלוי ארוגולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מספק כ 1 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1529 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל טחון, תיבול, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית נסו פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, פירה שום פירה עם סלט ארוגולן ושומר, ו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון של ראש שום, טפטוף עם קצת שמן זית, לעטוף בנייר כסף, וצולים במשך 30-40 דקות, או עד רך. לאחר מגניב, לסחוט שום קלוי לתוך קערה ולהניח בצד.
להקציף דבש לתוך מי ברז חמים (או מים מסוננים nuke ל 100 מעלות), ומערבבים בחבילה אחת של שמרים. אפשר שמרים הוכחה (קצף למעלה) במשך כ 5 דקות. בינתיים, להוסיף כוס אחת של קמח ומלח למעבד מזון דופק מספר פעמים. לאחר תערובת שמרים הוא קצף ועבה, להפעיל את מעבד המזון טפטוף תערובת שמרים לתוך הקמח בזרם איטי ויציב עד הקמח רק מתחיל להידבק יחד לכדור מלוכד. ייתכן שלא תצטרך את כל תערובת השמרים, ואתה לא רוצה להוסיף יותר נוזלים ממה שצריך,
מוציאים את הבצק ממעבד המזון ולשים את הבצק על משטח משוריין במשך 2-3 דקות, ברגע שהבצק אלסטי ולא דביק יותר, מניחים אותו בקערה קטנה ומטפטפים בשמן זית עד שכדור הבצק כולו מכוסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במשך 1-2 שעות.
בעוד הבצק עולה, מחממים את התנור ל-500 מעלות ומניחים את אבן הפיצה בתחתית התנור. לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו, ולחץ את הבצק על משטח מקומח לצורה של מעגל.
מניחים קמח תירס על קליפת הפיצה, ומניחים את הבצק למעלה.
טפטוף בצק עם קצת שמן זית, ומורחים עם שום קלוי ומתבלים במלח, פלפל ותבלינים איטלקיים.
מניחים את הבצק על אבן פיצה מחוממת ואופים במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום חום.
הסר פיצה מהתנור על קליפת פיצה. לזרוק ארוגולה עם שמן זית, מלח ופלפל, ולכסות את הפיצה עם תערובת ארוגולה ולאפשר לנבול.