קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פיצה דיפ-דיש פפרוני

פיצה דיפ-דיש פפרוני
Deep-Dish Pepperoni Pizza עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, שום, בצק פיצה ופפרוצ'יני. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. Deep Dish Pepperoni Pizza , Pepperoni Deep Dish Pizza ו- Deep Dish Pepperoni Pizza דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים תבנית אפייה הפוכה או אבן פיצה על רשת התנור התחתון; לחמם מראש ל-475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מברישים את התחתית והצד של תבנית פיצה בעלת צלחת עמוקה בגודל 10 אינץ' או תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' (רצוי מתכת כהה) ב-2 כפות שמן זית. מהדקים את הבצק לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מערבבים בקערה את רוטב העגבניות, השום, האורגנו, 1/2 כפית מלח וכמה טחונות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים 1 כוס מהרוטב על הבצק; לפזר את הבצל מעל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מעבירים את התבנית לתבנית האפייה החמה; אופים עד שהקרום מתנפח מעט ומתחיל להשחים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את הפיצה מהתנור; מעל גבינה, פפרוני ופפרוני, ולאחר מכן מעל את הרוטב הנותר. מחזירים לתבנית החמה ואופים עד להזהבה ופריכה בשוליים, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים להתקרר 5 דקות. מעל הבזיליקום לפני שפורסים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
לזרוק את הירוקים עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ותמיסת פפרוציני; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ירוקירוק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
9
מגישים עם הפיצה.
10
צילום מאת אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.