קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

פיצה חג ההודיה

פיצה חג ההודיה
פיצה חג ההודיה מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 50 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלית, רוטב חמוציות שמנמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו פיצה חג ההודיה, חג ההודיה שאריות פיצה, ו כפול דייב חג ההודיה פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים לתנור אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה; מחממים מראש ל 500 מעלות צלזיוס.מותחים את בצק הפיצה לסיבוב בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח. אבק קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה עם 1/2 כפית קמח תירס והניח את הבצק מעל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברישים בשמן הזית ומפזרים את הסוכר ואת יתרת 1/2 כפית קמח התירס. מחליקים על אבן הפיצה החמה או על תבנית האפייה ואופים עד להזהבה בתחתית, 5 עד 7 דקות. בינתיים מערבבים בקערה את הפירה עם 1/4 כוס גבינה והחלב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגלגלים כפות מהמלית לכדורים בגודל 1 אינץ ' כדי להיראות כמו קציצות. גרוס את בשר ההודו וג ' וליאן את העור. החלק את הקרום חזרה לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מורחים את פירה צ ' דר על הקרום, ואז למעלה עם תרנגול הודו מגורר. כף את רוטב החמוציות מעל הפיצה וטפטף את הרוטב. מסדרים מעל את כדורי המלית ומפזרים את יתרת 1/4 כוס הגבינה ואת עור ההודו. מחזירים את הפיצה לתנור ואופים עד להזהבה, 8 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.