פיצה חג ההודיה
פיצה חג ההודיה מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 50 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלית, רוטב חמוציות שמנמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו פיצה חג ההודיה, חג ההודיה שאריות פיצה, ו כפול דייב חג ההודיה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים לתנור אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה; מחממים מראש ל 500 מעלות צלזיוס.מותחים את בצק הפיצה לסיבוב בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח. אבק קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה עם 1/2 כפית קמח תירס והניח את הבצק מעל.
מברישים בשמן הזית ומפזרים את הסוכר ואת יתרת 1/2 כפית קמח התירס. מחליקים על אבן הפיצה החמה או על תבנית האפייה ואופים עד להזהבה בתחתית, 5 עד 7 דקות. בינתיים מערבבים בקערה את הפירה עם 1/4 כוס גבינה והחלב; מניחים בצד.
מגלגלים כפות מהמלית לכדורים בגודל 1 אינץ ' כדי להיראות כמו קציצות. גרוס את בשר ההודו וג ' וליאן את העור. החלק את הקרום חזרה לקליפה.
מורחים את פירה צ ' דר על הקרום, ואז למעלה עם תרנגול הודו מגורר. כף את רוטב החמוציות מעל הפיצה וטפטף את הרוטב. מסדרים מעל את כדורי המלית ומפזרים את יתרת 1/4 כוס הגבינה ואת עור ההודו. מחזירים את הפיצה לתנור ואופים עד להזהבה, 8 עד 10 דקות נוספות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.