פיצה עוף באפלו
פיצה עוף באפלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם רוטב גבינה, גבינת מוצרלה, מכרזי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח בגריל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו פיצה עוף באפלו, פיצה עוף באפלו, ו פיצה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הגדר גריל לבישול ישיר על אש בינונית, וגריל גריל שמן כשהוא מוכן להתחיל לבשל.
מניחים רצועות עוף בקערה גדולה עם 1 כוס רוטב כנף באפלו וזורקים לציפוי עוף.
צולים את רצועות העוף כ -3 עד 4 דקות לכל צד
בזמן שהעוף צולה מוציאים בזהירות בצק פיצה מפחית. מרדדים בצק על משטח ישר. מרססים את שני צידי הבצק בתרסיס בישול ללא מקל.
מניחים את הבצק על הגריל ומניחים לבשל 2 עד 3 דקות לכל צד. בזהירות לראות את הקרום, זה יכול לשרוף במהירות.
מורחים את רוטב הגבינה הכחולה על פיצה ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'. לאחר מכן, מעליו גבינת מוצרלה, בצל אדום, סלרי ורצועות עוף, ומזלפים 2 כפות רוטב כנפי באפלו.
מכסים במכסה גריל ומבשלים 8 עד 10 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
בתוך הבית: מחממים תנור ל 425 מעלות פ.ריסוס קל של תבנית אפייה בתרסיס בישול ומניחים בצד. מגלגלים בזהירות את הבצק ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. לחץ את הבצק בידיים נקיות כדי ליצור מלבן בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים תבנית אפייה בתנור שחומם מראש.
אופים 7 דקות או עד שהקרום רק מתחיל להשחים.
מוציאים את הקרום מהתנור ומעליהם לפי ההוראות. מחזירים לתנור למשך 8 עד 10 דקות או עד להמסת חום זהוב וגבינה.