קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פיצה עם תאנים, מוצרלה ופטה חלב עיזים

פיצה עם תאנים, מוצרלה ופטה חלב עיזים
פיצה עם תאנים, מוצרלה, ופתן חלב עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קונצ'יליוני ממולא בירקות ופטה חלב עיזים עם B, קישואים עם עגבניות מיובשות, מנטה ופטה חלב עיזים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' תחת broiler ולמקם אבן או פלדה על מתלה. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (500 או 550 ° F) לפחות 45 דקות. לחלופין, להשתמש פיצה קומקום להוסיף גריל פלדה אפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק לתוך מעגל 10 עד 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה על ידי עטיפת פרקי אצבעות בעדינות מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
העברה לקליפת פיצה עץ משוריינת.
5
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מורחים 1/4 של מוצרלה על פיצה, ואחריו 1/4 של תאנים ו 1/4 של פטה חלב עיזים.
מרכיבים שתצטרך
חלב עיזיםחלב עיזים
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
7
מפזרים קלות עם מלח, מוסיפים 6 עלי בזיליקום, טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
העברת פיצה לאבן חמה או פלדה צלייה עד הקצוות הם נפוחים חרוך קלות התחתון הוא פריך, מסתובב באופן קבוע אפילו לבישול, 3 עד 6 דקות בסך הכל. לאחזר פיצה עם קליפת מתכת ולהעביר ללוח חיתוך. אפשר לנוח 1 דקה. בינתיים, לעבור תנור בחזרה 288° לחמם אבן לפיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
טפטוף פיצה חמה עם 1 כף דבש. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
חזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.