פיצה עם תאנים, מוצרלה ופטה חלב עיזים
פיצה עם תאנים, מוצרלה, ופתן חלב עיזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קונצ'יליוני ממולא בירקות ופטה חלב עיזים עם B, קישואים עם עגבניות מיובשות, מנטה ופטה חלב עיזים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני האפייה.
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' תחת broiler ולמקם אבן או פלדה על מתלה. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (500 או 550 ° F) לפחות 45 דקות. לחלופין, להשתמש פיצה קומקום להוסיף גריל פלדה אפייה.
כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק לתוך מעגל 10 עד 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה על ידי עטיפת פרקי אצבעות בעדינות מתיחה.
העברה לקליפת פיצה עץ משוריינת.
מורחים 1/4 של מוצרלה על פיצה, ואחריו 1/4 של תאנים ו 1/4 של פטה חלב עיזים.
מפזרים קלות עם מלח, מוסיפים 6 עלי בזיליקום, טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית מעולה.
העברת פיצה לאבן חמה או פלדה צלייה עד הקצוות הם נפוחים חרוך קלות התחתון הוא פריך, מסתובב באופן קבוע אפילו לבישול, 3 עד 6 דקות בסך הכל. לאחזר פיצה עם קליפת מתכת ולהעביר ללוח חיתוך. אפשר לנוח 1 דקה. בינתיים, לעבור תנור בחזרה 288° לחמם אבן לפיצות שנותרו.
טפטוף פיצה חמה עם 1 כף דבש. תחתוך ותגיש מיד.
חזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.