קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מגזין

פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק

פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק
פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1137 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, עלי בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 89%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק, ג'אלאפה פריכה ומטוגנת בשמן עמוק, ו כבדי עוף מטוגנים בשמן עמוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל -365 מעלות פרנהייט טיגון עמוק הוא הטוב ביותר, אך אם משתמשים בשיטת כיריים, מלאו תנור הולנדי מברזל יצוק או טיגון עוף כבד בשמן בעומק של כ -4 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
כירייםכיריים
3
מרדדים בצק וחותכים אותו לשניים. מערבבים את האורגנו והבזיליקום לרוטב הפיצה. פורסים את הפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פפרוניפפרוני
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
בצקבצק
גלולגלול
4
מורחים מחצית מרוטב הפיצה על מחצית מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים בצורה אחידה. מורחים קו דק של המים על קצה הבצק ומקפלים כל אחד על עצמו ולוחצים לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פפרוניפפרוני
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בצקבצק
מיםמים
5
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, הופכים ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מעבירים את הפיצה לצלחות הגשה ומקשטים ברוטב פיצה שנותר, פרמזן ועלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטב פיצהרוטב פיצה
פרמזןפרמזן
8
שלב את כל החומרים היבשים בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד. או אם ביד, שלבו בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
9
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מפזרים את השמרים ונותנים להם לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
11
מוסיפים תערובת שמן ושמרים לחומרים יבשים ובהתאם לשיטה השימוש, מערבבים עד שנוצר כדור בצק. עבור מעבד מזון, דופק על בצק הגדרה עד בצק הוא חלק וגמיש. למיקסר מעמד, מהירות איטית עד שהבצק חלק ואלסטי. לשיטת יד, ללוש על משטח מקומח קלות עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי. יוצרים את הבצק לכדור. משמנים קלות קערה גדולה, מוסיפים את כדור הבצק אליו, מכסים היטב בניילון נצמד או במגבת תה מקומחת היטב, ומניחים במקום חמים או בתנור של 100 מעלות עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
תנורתנור
12
אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ל -2 פיצות גדולות או ל -4 חלקים שווים לקלצונים או לפיצות אישיות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
13
מרדדים את הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'. טבחים הערה: ניתן לבצע קדימה וגם קופא היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. דום פריניון (כמוסה קרועה) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 329 דולר לבקבוק.
דום פריניון (כמוסה קרועה)
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.