פיצה צמחונית קלה
אם יש לכם פרחי ברוקולי, גזר, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: פיצה צמחונית קלה, קל Veggie פיצה טארט מתאבן, ו פיתה צמחונית קלה עם רוטב שום קלוי.
הוראות
תנור חום ל 375 מעלות F. גובה גבוה (3500-6500 רגל): אין שינוי.
אם משתמשים בלחמניות סהר: לפרוש את שתי פחיות הבצק; להפריד בצק לתוך 4 מלבנים ארוכים. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מניחים בצק; לחץ בצדדים התחתונים ומעלה כדי ליצור קרום.
אם משתמשים בסדינים בצק: מגלגלים את שתי פחיות הבצק. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מניחים בצק; לחץ בצדדים התחתונים ומעלה כדי ליצור קרום.
אופים 13 עד 17 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמיר ואבקת שום עד חלקה.
מורחים על קרום. למעלה עם ירקות.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות.