קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

פיצה צמחונית קלה

פיצה צמחונית קלה
אם יש לכם פרחי ברוקולי, גזר, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: פיצה צמחונית קלה, קל Veggie פיצה טארט מתאבן, ו פיתה צמחונית קלה עם רוטב שום קלוי.

הוראות

1
תנור חום ל 375 מעלות F. גובה גבוה (3500-6500 רגל): אין שינוי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
אם משתמשים בלחמניות סהר: לפרוש את שתי פחיות הבצק; להפריד בצק לתוך 4 מלבנים ארוכים. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מניחים בצק; לחץ בצדדים התחתונים ומעלה כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אם משתמשים בסדינים בצק: מגלגלים את שתי פחיות הבצק. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מניחים בצק; לחץ בצדדים התחתונים ומעלה כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 13 עד 17 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמיר ואבקת שום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים על קרום. למעלה עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קרוםקרום
7
מגישים מיד, או לכסות ולקרר 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
8
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.