קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פיצה קלצונה

פיצה קלצונה
פיצה Calzone דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 558 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פסטרמה הודו, בצל סגול, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. וזה די טוב. נסו פיצה' calzone ' לאפות, אמא Calzone עם רוטב פיצה בסיסי # SundaySupper, ו רוטב עגבניות לא מבושל לפיצה, קלצונה, סטרומבולי (מתכונים דומים).

מרכיבים

10זיתים שחורים, מגולענים וקצוציםזיתים שחורים, מגולענים וקצוצים2(חוֹרֶף)חמאה (זה עבור קרום העליון)חמאה (זה עבור קרום העליון)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזה עוף, קצוץ לחתיכות (זה נהדר אם יש לך שאריות)חזה עוף, קצוץ לחתיכות (זה נהדר אם יש לך שאריות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום כתוששום כתוש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת10זיתי קלמטה, מגולענים וחתוכים לקוביותזיתי קלמטה, מגולענים וחתוכים לקוביות8largesפטריות, פרוסותפטריות, פרוסות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת פרמזןגבינת פרמזן1בצק פיצה, לחתוך 2 (השתמש בצק פיצה באיכות גבוהה)בצק פיצה, לחתוך 2 (השתמש בצק פיצה באיכות גבוהה)0בצל סגול, פרוסבצל סגול, פרוס1דאששמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה5(חוֹרֶף)רוטב העגבניות האהוב עליךרוטב העגבניות האהוב עליך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטרמה הודו קצוץפסטרמה הודו קצוץ2עגבניות שלמות, מלוחים ומים סחוטים (זה המתכון השני)עגבניות שלמות, מלוחים ומים סחוטים (זה המתכון השני)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים פרוסיםקישואים פרוסים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto