פיצה תפוחי אדמה: ספינסיונה די פטטה
פיצה תפוחי אדמה: ספינסיונה די פטטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 749 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל, סלמי, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה, פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה, ו פיצה ספינסיונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים.
מוסיפים 1 כף מלח. מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים את תפוחי האדמה ברתיחה עד שהם רכים, בערך 10 עד 12 דקות.
מסננים היטב ונותנים לתפוחי האדמה להתקרר מעט. כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, מקלפים אותם ומעבירים אותם דרך רייסר תפוחי אדמה למחית גדולה בקערה גדולה. ממיסים את השמרים במים חמים בהתאם להוראות החבילה.
מוסיפים את הקמח והשמרים לקערה עם תפוחי האדמה.
מערבבים עם הידיים כדי לשלב היטב.
הופכים על משטח עבודה מקומח קלות וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק חלק (מוסיפים עוד קמח במידת הצורך). לאחר שהבצק לוש היטב וחלק, מניחים אותו בקערה גדולה ומכסים במגבת מטבח לחה.
מניחים את הקערה במקום חם ולתת הוכחה עד הוכפל בגודל (1 עד 2 שעות).
מחממים תנור ואריחי אפייה ל 475 מעלות צלזיוס.
לאחר שהבצק נח, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את הבצק ל -2 חלקים, 1 מעט גדול מהשני. מקמחים את משטח העבודה ובעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים (לחילופין אפשר לטפוח על הבצק בידיים) ל -2 סיבובים בקוטר של כ -12 אינץ', שוב 1 מעט גדול מהשני. מצפים את ההנעה במלח הים.
מניחים את הבצק הגדול יותר על המשוט שנמרח במלח ים גס.
שלב ריקוטה ושמן בקערה קטנה. בעזרת 2/3 מהריקוטה מורחים שכבת ריקוטה על הבצק. למעלה עם שכבת סלמי. מכסים את הפיצה בחלק השני של הבצק, בעזרת האצבע כדי לאטום את הקצוות.
מורחים את הריקוטה שנותרה מעל שכבת הבצק השנייה ומבקיעים למעלה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצן בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו