פיצת ארוחת בוקר מטוגנת בשמן עמוק עם נקניק, ביצים, פרמזן והולנדז
המתכון לארוחת בוקר מטוגנת בשמן עמוק פיצה עם נקניק, ביצים, פרמזן, הולנדייז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 24 שעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 504 גרם של שומן, וסך הכל 5039 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, סירופ מייפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 157 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק, ביצים מטוגנות עם צ'ארד Garlicky ו זעפרן-פלפל אדום Hollandaise [], ו ביצים מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. ללוש קלות במשך כ 30 שניות, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות באמצעות ידיים מקומטות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים לחה ונקייה.
כאשר הבצק עלה, מחממים מטגן לחום גבוה עם המתלה להגדיר כ 6 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler.
מניחים 10 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת נירוסטה תחת broiler.
מוסיפים שמן לתנור ווק רחב או הולנדי ומחממים על חום גבוה ל-350 ° F, כפי שרשום על מדחום הנקרא מיידית או ומטגן עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה זו.
על קערה מקומטת קלות, למתוח או לגלגל כדור בצק אחד לדיסק בקוטר של כ -10 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, לעשות עשרות עד 18 חורים קטנים בבצק המתוח, עוזב את 1 אינץ ' החיצוני ללא פגע.
בזהירות להוריד את הבצק לתוך שמן חם, באמצעות עכביש רשת תיל או מרית מתכת גדולה כדי לשמור אותו שקוע. מטגנים עד נפוחות ומטוגנים קלות בצד התחתון, על 45 שניות. בזהירות להפוך את הבצק עם מלקחיים ומבשלים עד הצד השני הוא פריך, כ 45 שניות יותר. בזהירות להסיר מחבת חמה מתחת broiler ולהגדיר על stovetop. להפוך את הבצק בחזרה ולהעביר למחבת מחוממת מראש.
פיזור 1/4 של נקניק מעל גבי פיצה, משאיר גבול 1 אינץ 'מסביב ו חור רחב 2 אינץ' במרכז עבור הביצה. ודא חתיכות נקניק הם לא יותר מ 1/4 אינץ ' בגודל, או שהם לא לבשל דרך. לשבור ביצה למרכז פיצה, לטפטף נקניק עם סירופ מייפל, ואז מפזרים פיצה שלמה עם 1/4 של פרמזן.
העברת מטאטאים ומבשלים עד הקצוות חרוכים (זה יקרה הרבה יותר מהר מאשר עם פיצה רגילה), ביצה מוגדר אבל עדיין נוזלי במרכז, על 1 1/2 דקות.
טפטוף סיים פיצה עם הולנדז ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים מיד, ולאחר מכן לחזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.