פיצת ירקות קלויה
המתכון פיצה ירקות קלוי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 327 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך בצל, גבינת עיזים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פיצה קלויה-ירקות, פיצת ירקות קלויה, ו פיצת ירקות קלויה.
הוראות
תנור חום ל 232°. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', פטריות לזרוק, פלפל ובצל עם 1 כף שמן.
מפזרים 1/4 כפית מלח; לזרוק.
אופים 12 עד 16 דקות, ערבוב פעם אחת, עד ירקות רכים.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס הקמח, הסוכר, השמרים, הנותרים 1/2 כפית מלח, מים חמים 1 כף השמן הנותר. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות גבוהה 1 דקה. מערבבים הנותרים 1 כוס קמח ואת בזיליקום כדי ליצור בצק רך.
על משטח מקומח קל, ללוש כ 5 דקות או עד חלקה וגמיש. כיסוי; תן לנוח 10 דקות.
תרסיס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x10 אינץ'; זין עם מזלג.
אופים 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מברשת קרום עם הנותרים 1 כף שמן.
מורחים תערובת ירקות קלוי ועגבניות באופן שווה על פני הקרום; מפזרים גבינה.
אופים 6 עד 8 דקות יותר או עד שהירקות חמים וגבינה מתרככת.