קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פיצת פטריות ונקניקיות

פיצת פטריות ונקניקיות
פיצה פטריות ונקניקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סופרסטה, סוכר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, נקניק, פלפל ופיצת פטריות, ו פיצה הפוכה עם נקניק ופטריות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסך להתיז תנור הוכחה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה, מחממים שמן זית ומוסיפים פטריות ושום. פטריות העונה עם מלח כשר ומבשלים עד פטריות לשחרר מיצי שלהם ולהתחיל חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אבק קל לעבוד על פני השטח עם קמח לגלגל בצק לתוך מעגל, על 10 אינץ 'בקוטר בערך 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים את הבצק על מסך מתיז עמיד לתנור ומתפשטים בעדינות בשכבה דקה של רוטב עגבניות, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה את הבצק עם מוצרלה, תערובת פטריות, ו sopressata.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
SoppressataSoppressata
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את הפיצה עם פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
7
אופים עד גבינה נמסה ואת החלק התחתון של הקרום הוא חום ופריך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים באופן מיידי.
9
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד שמרים, מים חמים, סוכר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו לשבת במשך כ 3 דקות להתמוסס לחלוטין ולהפעיל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
עם מרית גומי, בהדרגה לערבב את תערובת השמרים לתוך הקמח עד רק בשילוב הבצק בקושי מחזיק יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח הדלפק נקי מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
ללוש את הבצק בידיים מאובקות קמח עד שהבצק הפך חלק וגמיש, כ -10 דקות. המשטח צריך להיות חזק ומשיי ולקפוץ בחזרה מעט כאשר לחוץ. משמנים קלות קערת ערבוב גדולה עם שמן זית ומניחים בה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
14
מכסים את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
לאחר הכפלת, אגרוף הבצק למטה ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. ללוש כל 1 מעט כדי ליצור כדור אחיד. הניחו בצד וכסו אותם במגבת מטבח או בניילון נצמד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1( חצילים)בקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזגבקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קצוץעגבניות קצוץ4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישהקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה טרייה, מגוררתמוצרלה טרייה, מגוררת2ציפורןשום, לחוץשום, לחוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)sopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץsopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץ11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים, על 110 מעלות Fמים חמים, על 110 מעלות F454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות לבנות, קצוצות בערךפטריות לבנות, קצוצות בערך