פיצת פטריות, קישואים וגבינה שוויצרית
פטריות, קישואים, ופיצה גבינה שוויצרית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, קישואים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל פטריות אכילה נקי ופיצה פיתה שוויצרית, פטריות-מק וגבינה שוויצרית, ו לחם פטריות גבינה שוויצרי.
הוראות
שמן שתי מחבתות פיצה 12 אינץ ' או גיליונות אפייה גדולים. לחץ על הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', או מלבן 9 על 13 אינץ', על כל מחבת מוכנה.
אופים עד שהבצק מתחיל להשחים, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך כמעט, על 3 דקות.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות באותה מחבת.
מוסיפים את הפטריות, מלח, פלפל, טימין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות זהובות, כ 5 דקות.
להחזיר את הקישואים למחבת, להוסיף את היין, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים וכל היין התאדה, כ 5 דקות יותר.
מורחים את תערובת הירקות על קרום פיצה אפוי חלקית.
מפזרים כל אחד עם גבינה שווייצרית ופרמזן ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
המלצת יין: נביולו הוא ענב של יינות איטלקיים גדולים כגון ברולו וברברסקו. תוכלו ליהנות מהטעמים המורכבים של פטריות, תבלינים, עלי ורדים ותותים בנביולו דל לנגה (nebbiolo delle Langhe) או נביולו ד 'אלבה (Nebbiolo d' Alba).
הערות: אם אתה מעדיף להשתמש קונכיות פיצה בחנות, כגון בובולי, פשוט להתחיל את המתכון הזה עם צעד
מורחים את ציפוי ישירות על הפגזים בשלב 4, לא נדרש prebaking.