קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

פירוגי תפוחי אדמה ובצל

פירוגי תפוחי אדמה ובצל
פירוגי תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך שום, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פירוגי תפוחי אדמה, פירוגי תפוחי אדמה, ו פירוגי תפוחי אדמה ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים לרתיחה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
קולים את הבצל במחבת קטנה ב -2 כפות חמאה עד לשקיפות והניחו בצד. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מתחילים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
הקציפו יחד את הביצים, 1/4 כוס מים ושמנת חמוצה ושפכו לכד קטן (או שתוכלו להקציף אותן ממש במיכל כמו כלי מדידה של 2 כוסות זכוכית). תלולית הקמח במרכז משטח עבודה נקי בטמפרטורת החדר כמו קרש חיתוך עץ גדול. צור מכתש במרכז התל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים מספיק מתערובת הביצים למרכז למילוי המכתש. עם מזלג, בעדינות להתחיל לטרוף את התערובת בתוך גבולות המכתש, תוך שילוב הקמח מן הצדדים של המכתש כפי שאתה בזהירות להכות את תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
ברגע שכמות ראשונה זו של תערובת הביצים מעורבבת ברובה, חוף שוב את דפנות התל בקמח, תוך שמירה על צורת המכתש. חזור על התהליך עם לשפוך השני של תערובת הביצים לתוך המכתש, ושוב עד שיש לך בשילוב כל תערובת הביצים. (זכור כי הכנת פסטה אינה מדע מדויק. תלוי בקמח, יתכן שתזדקק ליותר לחות בכדי לגרום לבצק להתאחד, ובמקרה זה השתמש במעט חלב או מים נוספים. לעומת זאת, אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו עוד מעט קמח - אך מספיק בכדי להפוך אותו לעקביות הנכונה. זוהי מיומנות נרכשת כדי להיות סבלני עם עצמך.) התחל ללוש את הבצק בכפות הידיים, ומאפשר לחום הידיים שלך להקנות גמישות לבצק. ללוש לספירה של כ -400 פעימות או עד שאתה מרגיש שיצרת מסה מגובשת. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מחזירים לתפוחי האדמה, מסננים ומועכים אותם עם הבצל המוקפץ, העירית, החמאה, החלב והמלח והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
עבדו עם 1/3 מבצק הפסטה בכל פעם-שמרו על האיזון עטוף בניילון כדי למנוע התייבשותו. השתמש במכונת פסטה כדי לגלגל בהדרגה כל קטע של הפסטה כלפי מטה, ולהפחית ברציפות את ההגדרה במכונה עד שהיא בעובי של 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
חותכים עיגולי פסטה בגודל 3 אינץ', מכניסים מעט מהפירה למרכז ומקפלים את העיגולים הממולאים לחצי ירחים, אוטמים את הקצוות בשטיפת ביצים ולוחצים עם האצבעות או בזהירות עם זמני המזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הביאו לרתיחה מחבת מים גדולה ורדודה, והרתיחו בעדינות את הפירוגי בקבוצות למשך 2 או 3 דקות, והסירו בזהירות לפלטת שירות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
השלב האחרון הוא להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהקפיץ את השום מספר דקות עד שהוא רך ומעניק את טעמו לחמאה שבתבנית. היזהר לא לשרוף את החמאה או את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
קולים את הפירוגי בחמאת השום הזו והגישו.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום