קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פנה עם ארטישוק: פנה איי קרסיופי

פנה עם ארטישוק: פנה איי קרסיופי
פנה עם ארטישוק: פנה איי קרסיופי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, יין, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 64%. מתכונים דומים: פנה עם לבבות ארטישוק (פנה אל קרסיופי), פנה עם עוף וארטישוק, ו פנה עם אספרגוס וארטישוק.

הוראות

1
בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והפנצ ' טה תוך ערבוב עד שהבצל רך אך לא שחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למחבת, מערבבים היטב, מכסים ומניחים לתבשיל עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. מתבלים את הארטישוקים במלח, ואז מוסיפים את היין לארטישוק, מעט בכל פעם, ומוסיפים עוד ברגע שהיין מתאדה. ברגע שהיין מתאדה, מוסיפים מים רותחים רק כדי לכסות את הירקות, מכסים ומבשלים 30 דקות, עד שהארטישוק ספג מים מלאים והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את הפנה ומבשלים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה. בזמן שהפסטה מתבשלת מחזירים את הארטישוקים לאש נמוכה. מקציפים את הביצים בקערה קטנה ואז מקציפים פנימה את הגבינה המגורדת. לאחר שהארטישוק חם, מסירים את התבנית מהאש ומערבבים לאט את תערובת הביצים לארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פנה!פנה!
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מסננים את הפסטה וזורקים עם תערובת הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה