פנה עם ארטישוק: פנה איי קרסיופי
פנה עם ארטישוק: פנה איי קרסיופי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, יין, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 64%. מתכונים דומים: פנה עם לבבות ארטישוק (פנה אל קרסיופי), פנה עם עוף וארטישוק, ו פנה עם אספרגוס וארטישוק.
הוראות
בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והפנצ ' טה תוך ערבוב עד שהבצל רך אך לא שחום, כ -10 דקות.
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למחבת, מערבבים היטב, מכסים ומניחים לתבשיל עוד 10 דקות.
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים והוסיפו 1 כף מלח. מתבלים את הארטישוקים במלח, ואז מוסיפים את היין לארטישוק, מעט בכל פעם, ומוסיפים עוד ברגע שהיין מתאדה. ברגע שהיין מתאדה, מוסיפים מים רותחים רק כדי לכסות את הירקות, מכסים ומבשלים 30 דקות, עד שהארטישוק ספג מים מלאים והירקות רכים.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מוסיפים את הפנה ומבשלים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה. בזמן שהפסטה מתבשלת מחזירים את הארטישוקים לאש נמוכה. מקציפים את הביצים בקערה קטנה ואז מקציפים פנימה את הגבינה המגורדת. לאחר שהארטישוק חם, מסירים את התבנית מהאש ומערבבים לאט את תערובת הביצים לארטישוק.
מסננים את הפסטה וזורקים עם תערובת הארטישוק.