פנט עם קישואים, סלטה ריקוטה ועשבי תיבול טריים
פנט עם קישואים, ריקוטה סלטן ועשבי תיבול טריים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 385 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש אורגנו, קישואים, שן שום ועגבניות ענבים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. סלט לחם עם עגבניות, עשבי תיבול, וריקוטה סלטה, סלט פלפל ושעועית רבגוני עם ריקוטה סלאטן ועשבי תיבול, ו המבורגרים עם ריקוטה סלטן וקישואים כבושים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הקישואים ואת השום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב וחד במכרז, על 5 דקות. מתבלים את הקישואים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לערבב את סלטה ריקוטה עם בזיליקום, עירית, מנטה, אורגנו ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית. מערבבים את העגבניות.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, שומרים 3 כפות של מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה, הקישואים ומי הבישול השמורים לריקוטה ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק היטב לשרת.