פניני Caponata הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולון, פלפל, גבעול סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו פיקנטי קפונטה פניני ... פוסט אורח ממייקל נאטקין של Herbivoracious, ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, ו Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: גריל פניני
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
2
מחממים גריל פניני.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
3
באמצעות כף אשכולית או אצבעות, לגרוף את שוקת 1 אינץ ' רחב לאורך הצדדים לחתוך של baguettes.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית
בגט
4
מניחים 2 חצי פרוסות של גבינת פרובולון על כל מחצית התחתונה של באגטים. כף 1/3 כוס הקפונטה על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
בגט
גבינה
5
מניחים את החצאים העליונים על baguettes וגריל את פניני עד הגבינה נמסה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט
גבינה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
מוסיפים את הסלרי והחציל ומבשלים עד רך, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
סלרי
9
מוסיפים את פלפל אדום ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
10
מוסיפים את העגבניות, הצימוקים, אורגנו למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, כ 20 דקות. מערבבים בחומץ, סוכר, צלפים, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מתבלים, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.