פניני בקר צלוי עם שאלוט בקרמל ורוקפור
אם יש לכם מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוף צלוי עם שאלוט מקורמל, פילה בקר בגריל עם שאלוט בקרמל, ו פניני בקר משומר עם בצל גינס מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצלצלים פרוסים; לבשל ומערבבים עד מאוד רך וזהוב-חום, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מחממים לחץ פניני על פי הוראות היצרן.
מורחים את הצדדים לחתוך של בגטים עם חרדל דיז ' ון, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינת רוקפור. מחלקים את הרוסטביף בין החלקים התחתונים, ואז להפיץ את הצלי החוצה על הרוסטביף. למעלה עם החלקים העליונים.
חותכים כל באגט לשניים או שלושה חתיכות כדי להתאים את מכונת פאניני שלך.
גריל את הכריכים על העיתונות שחומם מראש עד הלחם הוא זהוב ופריך, והגבינה נמסה, כ 4 דקות. בעוד הכריכים מתבשלים, הכה את השמנת הכבדה לפסגות רכות בקערת מתכת. מערבבים את חזרת, ומתבלים עם מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
כאשר מוכן, לחתוך כל כריך לשניים, ומגישים עם קרם חזרת.