פנצנלה
Panzanella דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך עלי בזיליקום, פטרוזיליה, חתיכות יום ישן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 81% וזה יוצא מן הכלל. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית גדולה או פלסטיק, מערבבים לחם, עגבניות, שום, פלפל, בזיליקום ופטרוזיליה.
במיכל מכוסה היטב, לנער מרכיבים שנותרו.
יוצקים על תערובת הלחם; לזרוק בעדינות עד הלחם מצופה באופן שווה.
מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד שהלחם מתרכך והטעמים מעורבבים אך לא יותר מ 8 שעות. לזרוק לפני ההגשה.