קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

פנצנלה

פנצנלה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. נסו פנצנלה, לה פנזנלה, ו פנצנלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הלחם והמלח; מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני, משליכים לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מלחמלח
4
הוסף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
עבור ויניגרט, לטאטא את כל החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
בקערה גדולה, מערבבים את העגבניות, מלפפון, פלפל אדום, פלפל צהוב, בצל אדום, בזיליקום וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פלפל אדוםפלפל אדום
בצל אדוםבצל אדום
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים עם הויניגרט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קוביות לחםקוביות לחם
ויניגרטויניגרט
8
מגישים, או מאפשרים לסלט לשבת במשך כחצי שעה לטעמים להתמזג.