פנצנלה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. נסו פנצנלה, לה פנזנלה, ו פנצנלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הלחם והמלח; מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני, משליכים לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד להשחמה יפה.
עבור ויניגרט, לטאטא את כל החומרים יחד.
בקערה גדולה, מערבבים את העגבניות, מלפפון, פלפל אדום, פלפל צהוב, בצל אדום, בזיליקום וצלפים.
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים עם הויניגרט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מגישים, או מאפשרים לסלט לשבת במשך כחצי שעה לטעמים להתמזג.
מרכיבים
20largesעלי בזיליקום, קצוצים בצפיפות0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסה3(חוֹרֶף)צלפים, סחוטים3(חוֹרֶף)חומץ שמפניה1מלפפון חממה, unpeeled, זרע, פרוס 1/2 אינץ ' עבה1(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'ון1קטןלחם צרפתי או boule, לחתוך לקוביות 1-inch (6 כוסות)11 קילו קישואים,שום טחון דק1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טוב3(חוֹרֶף)שמן זית טוב1פלפל אדום, זרע וחתך לקוביות 1 אינץ1בצל אדום, לחתוך 1/2 פרוס דק2largesעגבניות בשלות, חתוכות לקוביות 1 אינץ1פלפל צהוב, זרע לחתוך לקוביות 1 אינץ