פנקייק תפוחי אדמה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, ביצים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר), לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו פנקייק תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד ביצים ביסודיות, בצל ירוק, תפוחי אדמה, קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
חום 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל התחתון של מחבת עם 1 כף שמן זית.
סקופ כף גדושה תערובת תפוחי אדמה למחבת; השתמש פנקייק טרנר כדי לשטח לצורת פנקייק. מבשלים על 3 דקות בכל צד עד חום זהוב עמוק ופריך. ודא מחבת מצופה בשמן מלא לפני כל אצווה.
מגישים חם עם שמנת חמוצה או רסק תפוחים.