פנקייק תפוחי אדמה קלאסי
פנקייק תפוחי אדמה קלאסי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: פנקייק קלאסי, פנקייק חלב חמאה קלאסי, ו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר).
הוראות
מניחים 2 סדינים אפייה nonstick בתנור.
באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד בדיסק צורם, בצל גרגר בצפיפות ומניח מסננת להגדיר בכיור. תפוחי אדמה באח גס, להוסיף למסננת, ולהניח בצד כדי לנקז.
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים קלות, ואז לטאטא בקמח.
לחץ על תפוחי אדמה ובצל כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצה / קמח. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. באמצעות כף עץ או ידיים, לערבב היטב, אבל לא overwork.
ב heavy-bottomed, 12 אינץ ' מחבת על חום גבוה בינוני, חום 1 כף שמן ו 1 כף חמאה עד חם אבל לא עישון. ירידה 4 scant 1/4-כוס מנות של תערובת תפוחי אדמה למחבת ולשטח עם מרית כדי ליצור ארבעה פנקייק 3 אינץ'.
מטגנים עד שישבנים זהובים-חום, 4 עד 5 דקות, ואז להתהפך ומטגנים עד זהוב-חום פריך, 4 עד 5 דקות נוספות.
להעביר מגבות נייר לניקוז; העונה מיד עם מלח ופלפל. להתחמם על גיליונות אפייה בתנור תוך ביצוע פנקייק הנותרים.
באמצעות מגבות נייר, בזהירות למחוק מחבת.
מוסיפים 1 כף שמן ו 1 כף חמאה ומטגנים 4 פנקייק יותר. חזור עם הבלילה שנותרה, לנגב את המחבת והוספת 1 שמן כף ו 1 חמאת כף לפני כל אצווה.
מגישים פנקייק חם עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה.