קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פנקייק תפוחים גרמני

פנקייק תפוחים גרמני
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? פנקייק תפוחים גרמני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חלב, ביצים, מלח ואגוז מוסקט טחון. 1386 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 39%. מתכונים דומים: פנקייק תפוחים גרמני, פנקייק תפוחים גרמני ופנקייק תפוחים גרמני.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים ביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מערבבים בהדרגה חלב תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
ועוד כדי לגלגל יומני כניסה (ראה הערת השף)ועוד כדי לגלגל יומני כניסה (ראה הערת השף)
פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשהפרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשה
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר
עגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהןעגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים
2
מוסיפים וניל, חמאה מומסת ו-1/2 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
48 קיסמים עגולים48 קיסמים עגולים
3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר
בוטנים קלויים בדבש Fisher®בוטנים קלויים בדבש Fisher®
3
נותנים לבלילה לעמוד במשך 30 דקות או לילה.
4
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
5
ממיסים חמאה במחבת עמידה בתנור בגודל 10 אינץ', מברישים את החמאה על דפנות התבנית. בקערה קטנה מערבבים 1/4 כוס סוכר, קינמון ו-1/2 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר
בוטנים קלויים בדבש Fisher®בוטנים קלויים בדבש Fisher®
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
ציוד שתשתמש בו
שאריות שוק טלה צלוישאריות שוק טלה צלוי
1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
6
מפזרים את התערובת על החמאה. מרפדים את התבנית בפרוסות תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר
מעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויהמעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויה
ציוד שתשתמש בו
שאריות שוק טלה צלוישאריות שוק טלה צלוי
7
מפזרים את יתרת הסוכר על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויהמעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויה
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
8
מניחים את המחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מבעבעת, ואז יוצקים בעדינות את תערובת הבלילה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויהמעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויה
ציוד שתשתמש בו
שאריות שוק טלה צלוישאריות שוק טלה צלוי
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) ואופים במשך 10 דקות. מחליקים את הפנקייק על צלחת הגשה וחותכים לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית