פסטה א לה צ'קה
פסטה א לה צ'קה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה צ'קה עם בוראטה, Alla Checca, ו ספגטי ברוטב צ'קה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
בינתיים, בקערה גדולה, לסחוט את העגבניות כדי לשבור אותם (זה מהר יותר מאשר קיצוץ, והילד שלך יאהב להצטרף).
מוסיף את השום, שמן, ארוגולה (אם משתמשים), מלח ופלפל; להפריש.
מסננים את הפסטה (1/2 כוס מים) וזורקים אותה עם העגבניות. אם הפסטה עדיין קצת יבשה, להוסיף קצת מי בישול.
בואו לשבת עד שהחום מהפסטה בישל את העגבניות והשום מעט ונבל את הארוגולה, 1 עד 2 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
למנה: 357 קלוריות, 15 גרם שומן (2g רווי), 0mg כולסטרול, 13mg נתרן, 48g פחמימות, 4g סיבים, 9g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "