פסטה גבינה סלמון אלפרדו
המתכון סלמון גביני פסטאן אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פילה סלמון, בזיליקום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו גבינה פסטאן אלפרדו עם סלמון, עוף גבינה אלפרדו פסטה לאפות, ו גבינה עגבניות אלפרדו פסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים רוטב אלפרדו בסיר בינוני על אש בינונית.
מניחים סלמון בתבנית אפייה.
מערבבים את מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה, ושופכים על הסלמון. מתבלים עם בזיליקום ופטרוזיליה.
אופים סלמון 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד בקלות flaked עם מזלג.
הסר מהחום, ולפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים rotini, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים, ומניחים בקערה גדולה.
בעדינות לזרוק את הסלמון, פסטה, רוטב אלפרדו יחד בקערה הגדולה.