פסטה דיאבלו עם שרימפס עטוף בייקון
פסטה דיאבלו עם שרימפס עטוף בייקון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 737 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות, לינגוויני, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו דיאבלו דיאבלו דיאבלו בורגר, בייקון עטוף שרימפס, ו שרימפס עטוף בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון גדול מערבבים את הצ ' יפוטלים, השום, ווסטרשייר, העגבניות, הבירה והכוסברה.
מוסיפים את המחית למחבת טפלון ומחממים עד שהרוטב מבעבע.
מכינים 2 מנות בכל פעם, מחממים 1 מקל חמאה עם 2 כפיות הבנרו במחבת גדולה. כשהחמאה נמסה מוסיפים שליש מהפסטה ושליש מרוטב דיאבלו.
מערבבים יחד 20 שניות, מסירים מהאש ושומרים. חזור על 2 פעמים נוספות.
למעלה עם 1 בייקון עטוף שרימפס למנה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הבייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד חצי בישול, 8 עד 10 דקות.
תנו לבייקון להתקרר לטמפרטורת החדר.
עוטפים כל שרימפס בפרוסת בייקון 1 ומאובטחים בעזרת קיסם. צולים עד שהשרימפס מבושל לחלוטין והבייקון פריך, 2 עד 3 דקות.