פסטה מאכלי ים קייג'ון שמנת ללא אשמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים קריאוליים, אז נסו פסטאן פירות ים קייג'ון שמנת ללא אשמה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם צדפות מפרץ, מרק עוף, פסטה פטוצ'יני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלמון שמנת ללא אשמה ופסטה, פסטה מאכלי ים קייג'ון, ו פסטה מאכלי ים קייג'ון.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מהנוזל; מחזירים פסטה לסיר.
פתיתי חלב מיקרוגל, מרק, טימין ופלפל בכוס מדידה מזכוכית עמידה בחום של 1 ליטר עד שהיא חמה מאוד.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי; מקציפים קמח ואז תערובת חלב חם. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב עקבי. מערבבים שרימפס, צדפות, בצל ירוק, פטרוזיליה וגבינה. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב תדיר, עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות מתבשלות, בערך 4 עד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים רוטב על פסטה, וזורקים למעיל.
מוסיפים נוזל בישול לפי הצורך כדי להרטיב צלחת.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ד ' אלפונסו-קורן אלברינו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
ד ' אלפונסו-קורן אלברינו
תווי החיך נקיים ואקספרסיביים, הזן הלבן הספרדי הזה מציג אגס בשל, מלון ויערה עם רמזים למרציפן וקינמון. מובנה להפליא עם מרקם עשיר של טאנין המשרד, זה אלברי אונו מאוזן לחלוטין אם כי לסיים ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלט סלק ובוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.