פסטה עם אורות בוהקים Chard שוויצרי
פסטה עם אורות בוהקים Chard שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורות בוהקים chard שוויצרי, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם אורות בוהקים Chard שוויצרי, פסטה עם Chard שוויצרי, ו פסטה עם שומן חזיר שוויצרי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגבעולים chard תשבץ 1/2 אינץ עבה.
חותכים את העלים לרצועות בעובי 1/2 אינץ'. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את הגבעולים עד רך כמעט, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגבעולים לצלחת.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ -2 דקות.
מסננים את העלים ולתת מגניב, ואז לחתוך גס.
מבשלים את malloreddus בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את השום ואת גרידת הלימון ומבשלים על אש נמוכה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את הגבעולים סלק ועלים ומתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף את malloreddus למחבת ולזרוק עד חם.
להעביר את הפסטה לקערה גדולה, מחוממת, לפזר את Gorgonzola על גבי טפטוף עם 1/2 כף הנותרים של שמן זית. באמצעות 2 כפות גדולות, לזרוק בקצרה כדי להמס את הגבינה מעט; לשרת בבת אחת.
הערות: Malloreddus הוא פסטה מסרדינית קטנה, כי הוא מתובל לעתים קרובות עם זעפרן. זה יכול להיות לבן, צהוב בהיר או tricolored, וזה זוגות יפה עם chard צבעוני. Malloreddus זמין על ידי הזמנה בדואר מן Dean & DeLuca, 800-999-