פסטה פטריוטית עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-14 ומחירו 46 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 155 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, פסטה פנה, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות פטריוטיות, טרייפל פטריוטי, ו תערובת צ'קס פטריוטית. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי הרוטב; הניחו בצד. בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; שוטפים במים קרים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו שום ובזיליקום בשמן עד שהשום רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים מעל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מוסיפים את הכרובית, העגבניות, הבצל הירוק, הפלפל האדום, הגבינה והרוטב; לזרוק למעיל. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.