פסטה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, מרגרינה, פסטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר להמיס מרגרינה. מערבבים מרק עם קמח וחלב ומוסיפים למחבת; מערבבים. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 10 דקות. מערבבים בגבינה. לזרוק עם פסטה מבושלת.